shaklee

Kenapa Perlu Berbisnes?

​Petikan kata2 Hassan Al-Banna: Berniagalah sekalipun kamu telah kaya.

Kalau yang dah kaya pun disarankan berniaga. Apatah lagi kalau yang xbrape nak kaya…🙂.

Tambah2 zaman sekarang ni zaman duit. Nilai duit kita pun dah tak sama macam dulu. Kalau dulu rm50 boleh beli banyak benda, tapi sekarang rm50 berapa barang lah sangat yg kita dapat beli? Lagipun berniaga ni pun sunnah juga kan.

Kalau yang baru nak buat bisnes, saya sarankan buat bisnes online yang rendah modalnya. Sebab apa bisnes online? Pilihan saya ialah Shaklee. Selain menjana pendapatan sampingan, kita juga dapat membantu orang untuk hidup lebih sihat. Lagi teruja bila pelanggan kita pun bagi testimoni tentang produk Shaklee.
Bisnes Shaklee xmemerlukan korang simpan stok pun..everything is ONLINE. Kalau customer request, order je online, nanti Shaklee yg pack dan hantarkan untuk customer. Shaklee pun ada sistem untuk pembelian online dengan debit dan credit card khas untuk customer shaklee cuma click saja ➡Buy Now
Mudahkan bisnes dengan Shaklee.

Nak join Shaklee? 

Roger saya yer. 

Saya sedia membimbing anda
🍃Creating Healthier Lives🍃

Mas

886980

0135202707 

Pengedar Shaklee Kepong-Sri Damansara-Selayang-Batu Caves
#9gemilang #tsunamishaklee #tsunamivivix #sayajualshaklee #shakleemalaysia #liveamazing #shakleeeffect #lovemamastore

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s