shaklee

KESAN KETAGIHAN MEROKOK…RAHANG KENA BUANG.

​Takutnya Ya Allah tengok 😨😨😨

Akibat ketagih rokok. Habis rahang kena buang.

Tulang rahang terpaksa dibuang. Dan diganti dengan tulang rusuk.

Kredit: Abang baik

Adoi Cik Abang, kenapa perlu merokok??? Xsayang ke pada diri sendiri? Tau tak merokok tu sebenarnya ibarat mcm bakar duit? Sekotak rokok tu harga belas2 tau. Kalau sehari sekotak, bayangkan brape kotak untuk setahun. Kalau duit nak beli rokok tu disimpan….. 🤔 mesti dah kaya lamakan?

 Pada yang dah berkahwin, x sayang ke pada isteri dan anak2. Merokok bukan sahaja memberikan kesan buruk pada perokok malah kepada orang sekelilingnya. X pasal2 isteri dan anak2 jadi perokok sekunder (secondary smoker). Ada yang selamba sajer merokok depan isteri yg mengandung, depan baby dan depan kanak2. Tepuk dahi kalau saya tertengok. Saya memang anti perokok. Saya sendiri dah letak rules tak nak boyfriend (time kapel) atau suami yg merokok. Alhamdullillah suami saya pun memang bukan perokok. Dia cakap dari habis duit beli rokok baik gi makan yg sedap2.

Untuk perokok2 tegar yang rasa macam susah sangat nak hilangkan ketagih merokok. Saya ada penyelesaian untuk anda.

Vivix Shaklee terbukti mampu merawat masalah ketagihan merokok.

1. Vivix menghilangkan ketagihan nikotin

Nikotin adalah bahan utama dalam rokok. Apabila perokok menghisap rokok, nikotin dalam asap rokok disedut masuk ke dalam tubuh, termasuklah salur darah sehingga ke peringkat sel tubuh. Nikotin inilah menyebabkan ketagihan merokok

Vivix bertindak mendetokskan nikotin tadi dari dalam darah, organ, otak dan sebagainya. Apabila nikotin tiada, maka rasa ketagihan  rokok itu akan hilang. 
2. Menghilangkan nikmat dan rasa rokok.

Perokok2 selalunya akan rasa nikmat/feeling apabila menghisap rokok. Disebabkan feeling itu perokok2 akan berasa resah gelisah jika mereka tidak merokok. 

Vivix bertindak menghilangkan nikmat atau feeling rokok. Selepas mengambil Vivix, perokok yg cuba untuk merokok semula akan merasa pahit dan tidak lagi berasa akan nikmat merokok seperti sebelumnya.

3. Kurangkan simptom Withdraw selepas berhenti merokok.

Apabila seseorang perokok terutamanya perokok tegar yang berhenti merokok secara mengejut akan menyebabkan mereka mengalami masalah kesihatan lain. Ini adalah kerana bdan mereka terkejut dengan keadaan tidak biasa (tidak merokok)

Tetapi dengan pengambilan Vivix dan DTX Complex (sebagai tambahan untuk detoks hati) membantu badan untuk mendetokskan segala benda berbahaya akibat merokok yabg ada dalam organ badan kita terutamanya hati. DTX Complex memang di khaskan untuk hati yang ROSAK. 
Tips khas untuk isteri yang bersuamikan perokok  

Kalau akak2 yg bersuamikan perokok tegar. Hadiahkanlah vivix untuk suami anda. Nak lagi mesra hubungan suami isteri akak suapkan suami sesudu Vivix setiap pagi. Kalau lepas amik Vivix suami akak gi merokok..rokok tu dah rasa pahit2 dah kurang nikmat merokok. Lama2 dah boleh stop. Kata sayang suami kan? Janganlah berkira, untuk kesejahteraan keluarga juga kan? 😊

Sebotol Vivix Shaklee berharga rm503.50 termasuk GST ( Jangan pandang harga, pandang pada nilainya) 

Untuk mendapatkan Vivix Shaklee dengan harga ISTIMEWA. Sila hubungi saya di talian 0135202707

Untuk lebih PENJIMATAN

Beli 2 botol Vivix dan anda layak untuk

 ➡Free membership bernilai rm69. Pembelian seterusnya adalah pada harga ahli

➡Free postage

➡Free consultation 

➡Cash bonus 

Untuk belian secara online dengan credit/debit card: ➡BUY NOW

Bertindaklah segera demi untuk kesihatan diri? sesungguhnya SAKIT ITU MAHAL.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s