shaklee

Peluang Pekerjaan Terhad, Graduan Susah Hati

Post kali ni khas untuk belia sama ada lepasan SPM  yang masih menunggu panggilan masuk ke universiti dan juga untuk graduan-graduan universiti yang masih lagi menganggur.

Daripada termenung memikirkan masa depan, memikirkan tentang pinjaman PTPTN, memikirkan soalan cepucemas sedara2 atau makcik2 yang sibuk tanya bila nak kerja..bila nak kerja. Apakata korang ambil peluang tengah lapang2 ni buat bisnes online bersama Shaklee.

Shaklee merupakan syarikat makanan tambahan/supplemen yang kukuh, berada di pasaran lebih dari 100 tahun. Kalau kat Malaysia ni sebut je Shaklee hampir semua orang tau. Nak mulakan bisnes Shaklee ni hanya perlukan modal RM69 sahaja.

Sistem Shaklee ni sepenuhnya online, dari pesanan ke pembayaran dan pengeposan semuanya online. Nak suruh customer beli online pun boleh. Masing2 pakai smartphone kan sekarang ? So daripada habiskan data untuk benda2 yang kurang berfaedah macam layan newsfeed facebook ke, layan blog hiburan/gosip ke baik korang guna smartphone korang untuk buat duit. Xtahu macam mana nak mula?

Meh join Shaklee dengan saya, under team iReach. Banyak tau belia dalam group Shaklee yang masih belajar pun ada.

Roger no ni 0135202707

#9gemilang #tsunamishaklee #shakleeeffect #liveamazing #lovemamastore #sayajualshaklee

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s