shaklee

Story of Nur Dania Imani

Inilah pic Dania yang baru berumur 3 bulan tapi dah kena jangkitan chicken pox yang sangat2 teruk. Chicken pox Dania sampai berjangkit kat ibu dan abang dia. 

Bawa pergi jumpa doktor pun, doktor pun terkejut tengok keadaan Dania. Xpernah dia tengok baby 3 bulan kena Chicken Pox seteruk ni. Lebih 2 minggu jugala Dania terseksa miang, gatal2 disebabkan chicken pox. Lepas tu chicken pox pun dah reda. Tapi rupanya ia lead kepada penyakit lain plak.

Tetiba Dania ada penyakit seakan-akan eczema dan mollusscum contagiosum. Bilagi hospital cek darah untuk elergik, everything seem ok. Pipi Dania jadi kemerah-merahan siap berair. Mesti dia rasa pedih sgt time tu. Kita yang tengok pun seriau apatah lagi dia.

Mula2 rawat dengan produk Moogoo since produk ni diperbuat dari bahan2 organik. No chemical. Tapi produk Moogoo ni quite expensive so tercari2 produk lain yang natural, berkesan dan berpatutan. Pikir punya pikir dan refer googles tergerak hati nak guna herbal blend.


Memang berbulan juga guna herbal blend, siap bagi 1 tiub utk baby sitter Dania apply kat Dania.

Alhamdullilah…pipi Dania dah tak berair dan xmerah dah. Ketul2 mollusscum pun surut. Kalau xsurut memang kena letak acid utk bagi mollusscum tu tertanggal dari kulit. Menangis2 Dania kalau kena letak asid. Ibu pun xsampai hati nak letak. Sekali je guna pastu ikhtiar dgn herbal blend.

Nasib baiklah herbal blend mampu merawat semua penyakit kulit Dania time tu. Stok herbal blend ni sentiasa ada kat rumah. Kadang2 Danish & Dania diorg sendiri yang sapu/guna kalau diorg kena gigi nyamuk atau semut. Masing2 panggil herbal blend ni krim Shaklee.

Kalau ada yang mencari Herbal Blend Cream untuk masalah berikut boleh calling2 saya.

✔ruam

✔eczema

✔tumit pecah

✔chicken pox

✔jerawat

✔kulit kasar dll

🍃Creating Healthier Lives🍃

Mas

0135202707
#9gemilang #tsunamishaklee #lovemamastore  #shakleeeffect #liveamazing #sayajualshaklee #shakleemalaysia

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s