shaklee

Bila Nak Ada Baby? Bila Nak Tambah Anak?

Jangan suka2 tanya pasangan yg baru kahwin “Bila nak dpt baby?” dan jgn suka2 tanya pasangan yg dah ada anak “Bila nak tambah anak”

 

 

Ada banyak kemungkinan org yg ty soalan2 cepumas tu xtahu atau buat2 xtahu

1. Kerja Allah…kalau ada rezeki adalah dan sebaliknya

2. Merancang kehamilan

3. Masalah kesuburan

 

Kalau sebut masalah kesuburan, mesti nak tuding dekat si isteri je. Lelaki pun ada masalah kesuburan. Teringat time belajar topik pembiakkan kat UM dulu. Lecturer saya Prof. Ramli bagitau selain mati pucuk (teratai layu di tasik madu), masalah kesuburan lain bagi lelaki ialah masalah peluru kosong dan sperma yg tak berkualiti.

Peluru kosong ini bila berlaku proses ejakulasi, semen yg dihasilkan itu air money semata2, xde pun sperma dalam tu.

Sperma yang xberkualiti pulak ialah sperma tersebut tidak mampu berenang sehingga ke ovum. Berenang separuh jalan dah pancit.

Lelaki yg ada masalah camni disarankan mengamalkan vitamin E dan vitalea Shaklee.

Vitamin E menyuburkan organ pembiakan lelaki manakala vitalea membekalkan nutrien yg diperlukan badan. Vitalea juga mengandungi zinc yang bertindak menghasilkan sperma yg sihat dan berkualiti.

Masalah kesuburan bagi wanita pula apabila hormon tidak stabil menyebabkan kitar haid juga tidak teratur. Masalah rahim yg lemah juga menyebabkan proses persenyawaan sukar berlaku.

Untuk memulihkan semula keseimbangan hormon, wanita yg mengalami masalah kesuburan digalakkan mengamalkan GLA Complex dan B-Complex untuk membantu proses kehamilan dan mengelakkan bayi mengalami spina bifida.

 

Nak tahu lebih details atau berminat untuk membuat pesanan?

💗 Mas💗 013-5202707

💗 www.wasap.my/60135202707

💗 Email: lovemama2707@gmail.com

💗 FB: Normasliha Ismail

💗 Page: Love Mama Store

💗 Delivery: Kepong, Selayang & Batu Caves

 

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s