Uncategorized

Update Terkini Dari WordPress ke Blogspot

Asslammualaikum… Selamat Sejahtera

Happy Long Weekend!

Mesti ramai ternanti-nanti post terbaru saya kan?

Xpun ada yang tertanya-tanya saya masih lagi aktif ke berblog.

Untuk pengetahuan semua sehingga kini saya masih aktif lagi berblog namun disebabkan faktor tertentu saya terpaksa meneruskan penulisan saya di blog terbaru saya iaitu WELCOME MOTHERHOOD

Dari wordpress bertukar pulak kepada blogspot.

Sebelum ni ada isu dengan blogspot tu yang create blog dengan wordpress.

Now issue with wordpress tu yang u-turn ke blogspot. Adeh..macam-macam hal..hehe

Hopefully yang mana menantikan blog terbaru boleh visit blog saya yang baru tu.

Baru hari ni dapat menulis blog sebabnya 4 hari lepas kabel optik unifi terputus. Seluruh pengguna Unifi di kawasan Gombak termasuk saya pun terjejas. Bayangkan 4 hari tanpa tenet…tanpa TV. Bosannya hidup tuhan je tahu…haha

Oklah xnak bebel panjang-panjang. Follow saya kat blog yang baru tu yer…TATA

 

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s